Nije željela da otkriva svoj identitet, što je dopisnica i ”ispoštovala”. Poput umjetnika za koga njegova djela govore dovoljno riječi, ova mlada Nikšićanka stavlja akcenat na onom što radi, pa grad pod Bedemom na neobičan način predstavlja putem instagram stranice ”niksickivremeplov”.

”Sa velikim zadovoljstvom sam ušla u ovu priču da sa ponosom pričam priču o svom gradu i mislim da se to osjeća. Najbolje se to potvrdi komentarima pratilaca, a kao omiljeni bih izdvojila jedan od skoro: “Ovako se voli svoj grad”, ističe sagovornica dopisnice.

Žena je ženi drug

Ono što posebno djeluje osvježavajuće, jeste rubrika #ženaježenidrug, na ovom vremeplovu drugačijih datuma.

”# ženaježenidrug- to je rubrika koju sam od skoro pokrenula kao malo osvježenje. Svjesna mojih sugrađanki, željela sam da pokažem koliko se i po tome izdvajamo, jer zbilja mnim da žena ženi jeste i treba da bude drug ili drugarica.Do sada nijesam imala ni jednu ženu koja nije pohvalila rubriku i pitala: “JE LI SAD JA DA DAM PREDLOG?!”…tako da su one dalje odredile smjer.. To je samo potvrda svega onog što sam unaprijed znala i osjećala da će doći”, napominje tajnovita Nikšićanka, što na pitanje šta grad N čini posebnim, pored opšte poznatih detalja u turističkom, istorijskom i kakogod hoćete smislu, sagovornica dodaje novi detalj;

Sjajni i talentovani ljudi

To su prije svega sjajni, talentovani i dobri ljudi… zatim razne znamenitosti, zanimljivosti… Ali, pratite nas. Planiram o svemu tome pisati, za sada neka to budu moje male tajne, koje ću vrlo rado dijeliti sa vama, jednu po jednu”, zaključuje ona što stoji iza vremeplova, čija je putanja valovita kao i sve u nikšičkom polju.

Share: